30 Mayıs 2013 Perşembe

E-beam Teknolojisi Kurulum Aşamaları

Ürünle birlikte kullanmak için Interact denilen bir program sunmuş.Promethan markası ise ürünlerinde “Activstudio” ve “Activprimary” yazılımlarını kullanıyor. Yazılımları bilgisayarınıza indirip kurabilmeniz için ürüne sahip olmanız gerekiyor. Tüm işlemlerin doğru bir şekilde işe yaramasını ve yeni bir sürpriz yaşamamayı garantiye almak için aşağıdaki işlemleri sırasıyla yapalım:

İlk olarak E-beam cd sinden gerekli programları kurduktan sonra. (E-beam Interact ve Scrapbook)

1. Öncelikle bilgisayarınıza kapatın ve tüm kablo bağlantılarını yapın. ( Usb’ye akıllı tahtanın kablosunu, monitör çıkışına da projeksiyonun görüntü kablosunu takın)


2. Projeksiyon cihazımızı çalıştıralım.

2. Bilgisayarınızı güç düğmesine basarak çalıştırın.

3. Bilgisayar tam olarak açıldığında E-Beam Interact programını çalıştırın.

4. E-Beam Interact programının windows masüstü görev çubuğunun sağ altındaki (saati gösteren yer) simgesinin üzerine gidip sağ tıklayarak kalibrasyon ayarları bölümüne girelim.

5. Tahtada çıkan 6 adet noktaya sol üsttekinden başlayıp sırasıyla kalemimizin ucunu değdirelim. Bu işelme kalibrasyon ayarı denir.

6. Bu işlemi yaptıktan sonra artık kalemimiz kullanıma hazırdır. Kalemimiz bir fare gibi çalışmaya başlayacaktır. Artık akıllı tahtanızı kullanmaya başlayabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder